Surprize, surprize pentru fanii Resident Evil 4 Remake: ce au adăugat dezvoltatorii jocului

de: Andrei Tilimpea
16 04. 2023

„Odată deblocat, upgrade-ul în sine este gratuit!”

Capcom, dezvoltatorul jocurilor Resident Evil, a adăugat microtranzacții la Resident Evil 4 Remake la două săptămâni după lansarea jocului de groază și de acțiune.

Conținutul premium, care urmează să fie adăugat alături de mult așteptatul și gratuit mod DLC Mercenaries – a fost introdus pentru a oferi jucătorilor „acces la upgrade exclusiv al unei arme în orice moment”.

Deși nu a existat niciun cuvânt oficial de la Capcom că vor avea loc microtranzacții, 11 „Bilete de upgrade exclusive” de 2,49 GBP au apărut pe vitrinele digitale chiar înainte de weekend.

„Pentru pasionații de arme, colecționarii de cuțite și iubitorii de arme de orice fel: iată biletul tău la spectacolul de arme!” textul MTX explică. „În mod specific, un bilet care trebuie răscumpărat la magazinul comerciantului.

Capcom nu le numește microtranzacții

„Cu aceasta, vei avea oricând acces la upgrade exclusiv al unei arme, indiferent de nivelul armei. Nu numai asta, dar odată deblocat, upgrade-ul în sine este gratuit!”

Dacă vrei să-l cumperi, biletul va fi adăugat în meniul Comori.

Actorul vocal Resident Evil 4 Remake, Lily Gao, și-a închis recent contul de Instagram pentru comentarii, după ce a primit mii de mesaje de la jucători care îi criticau performanța ca Ada Wong.

Gao – care a împărtășit cu entuziasm mai multe postări care vorbeau despre rol – a dezactivat acum răspunsurile și a ascuns toate postările ei, cu excepția uneia, publicului, după ce așa-zișii fani ai Resident Evil i-au inundat mențiunile.

Capcom a anunțat că Resident Evil 4 Remake a vândut deja peste 3 milioane de copii în primele două zile de la lansare. S-a spus că titlul a fost „un început solid”, deși Capcom a emis recent un avertisment jucătorilor din Resident Evil 4 Remake să „fie conștienți de o eroare de progres care are loc rar, dar care poate să fie critică pentru un run al jocului”.